Safed Musli Glycerinekstrakt - Chlorophytum borivilianum
Chlorophytum borivilianum · Asparagaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Chlorophytum borivilianum · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Safed Musli, Swetmusli
- Indian names
- सफेद मूसली, সফেদ মুসলি, తెల్ల నేల తడి
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Chlorophytum Borivilianum Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 60764-GLY-CHBOR-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Safed musli, Chlorophytum borivilianum, SwetMusli, Asparagus Adscendens
Botanisk navn:Chlorophytum borivilianum
Produkt : Safed Musli Rod Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:4 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Chlorophytum borivilianum Rodekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : saponiner (såsom stigmasterol og hecogenin), polysaccharider, flavonoider, alkaloider, steroide glykosider, tanniner og phenoliske forbindelser
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Chlorophytum borivilianum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderSafed Musli Pulver - Chlorophytum borivilianumfrom €31,96/kg
Extract powderSafed Musli-ekstrakt - Chlorophytum borivilianumfrom €65,49/kg
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af safed musli – Chlorophytum borivilianumfrom €93,37/kg
Aged botanical oilSafed Musli – 90-dages lagret botanisk oliefrom €236,34/kg
Standardised extractSaponiner 40 % — Chlorophytum borivilianum (safed musli)from €377,66/kg
Standardised extractSaponiner 20 % — Chlorophytum borivilianum (safed musli)from €201,71/kg
Propylene glycol extractSafed Musli PG-ekstrakt - Chlorophytum borivilianumfrom €104,96/kg
Water-soluble extractSafed Musli vandopløseligt udtræk - Chlorophytum borivilianumfrom €30,90/kg