Shatavari Glycerin Ekstrakt - Asparagus racemosus
Asparagus racemosus · Asparagaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Asparagus racemosus · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Yellow Satavari
- Indian names
- shatamuli, शतावरी, सतमूली, सतावर
- Synonyms
- Asparagus acerosus, Asparagus dubius, Asparagus fasciculatus, Asparagus jacquemontii, Asparagus penduliflorus, Asparagus petitianus
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Asparagus Racemosus Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 84745-GLY-ASRAC-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Asparagus Racemosus, Indisk Asparges, Shatavari, Gul satavari
Botanisk navn:Asparagus racemosus
Produkt: Shatavari Rod Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk Glycerin (USP/Pharma Kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset Vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold: 1:4 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk Ekstrakt (Flydende)
INCI: Glycerin, Aqua, Asparagus racemosus Rod Ekstrakt
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer: steroide saponiner (såsom shatavariner I-IV), flavonoider (som quercetin og rutin), asparagin, tanniner, glykosider, alkaloider, phenolsyrer og saponiner.
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Asparagus racemosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderShatavari Pulver - Asparges racemosusfrom €16,69/kg
Standardised extractSaponiner 20% — Asparagus racemosus (shatavari)from €139,61/kg
Extract powderShatavari-ekstrakt - Asparagus racemosusfrom €35,73/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt Shatavari-ekstrakt – Asparagus racemosusfrom €50,92/kg
Aged botanical oilShatavari — 90-dages lagret botanisk oliefrom €162,21/kg
Standardised extractSaponiner 40% — Asparagus racemosus (shatavari)from €232,76/kg
Propylene glycol extractShatavari PG-ekstrakt - Asparagus racemosusfrom €56,66/kg
Extract pasteShatavari CO2-ekstrakt - Aspargesrankefrom €198,34/kg