Simbalblomst PG-ekstrakt - Bombax ceiba
Bombax ceiba · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bombax ceiba · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Simbal, Simbal Phool, Semel Phool, Simbal Flower, Silk Cotton, Indian Kapok
- Synonyms
- Bombax aculeatum, Bombax heptaphyllum, Bombax malabaricum, Bombax thorelii, Bombax tussacii
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Bombax Malabaricum Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 93348-63-1
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 297-206-8
- CosIng ID
- 37269, 92472, 82950
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 48842-PGE-BOCEI-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Simbal Phool, Semel Phool, Simbal Blomst, Silke bomuld
Botanisk navn: Bombax ceiba
Produkt: Simbal Blomst Propylenglycol Ekstrakt
Opløsningsmiddel: Propylenglycol
Fortyndingsmiddel: Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold: 1:5 (v/v)
Form: Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI: Propylenglycol, Aqua, Bombax ceiba Blomstekstrakt
CAS: Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): flavonoider, alkaloider, terpenoider, phenolsyrer (såsom galdesyre og ellaginsyre), tanniner, saponiner og polysaccharider.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Bombax ceiba in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractSimbalblomst-olieopløseligt ekstrakt – Bombax ceibafrom €42,37/kg
Glycerin extractSimbal Blomst Glycerin Ekstrakt - Bombax ceibafrom €70,51/kg
Extract powderSimbal Blomsterudtræk - Bombax ceibafrom €29,75/kg
Water-soluble extractSimbal Blomstvand Opløseligt Uddrag - Bombax ceibafrom €27,73/kg
Herbal powderSimbal Blomsterpulver - Bombax ceibafrom €18,94/kg
Infused oilSimbal Blomstertilført Olie - Bombax ceibafrom €76,52/kg