Sommerfugleærteblomst glycerinekstrakt - Clitoria Ternatea
Clitoria ternatea · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Clitoria ternatea · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Butterfly Pea, Aparajita Flower, Butterfly Pea Flower, Asian Pigeon Wings, Blue Bell Vine, Cordofan Pea And Darwin Pea
- Indian names
- अपराजिता, गोकर्णी, অপরাজিতা, சங்கு புட்பம்
- Synonyms
- Clitoria albiflora, Clitoria bracteata, Clitoria coelestris, Clitoria mearnsii, Clitoria parviflora, Clitoria philippensis
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Clitoria Ternatea Flower Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 55391
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 46840-GLY-CLTER-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Aparajita Blomst, Sommerfugleærteblomst, Clitoria Ternatea, Asiatisk Duevinge, Blå Klokkevinde, Cordofan-ærte og Darwin-ærte
Botanisk navn:Clitoria Ternatea
Produkt: Ekstrakt af Sommerfugleærteblomst i Glycerin
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk Glycerin (USP/Pharma Kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset Vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold: 1:5 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI: Glycerin, Aqua, Clitoria Ternatea Blomstekstrakt
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Anvendt del: Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), anthocyaniner (især delphinidin), terpenoider, tanniner, saponiner, phenolsyre, glykosider og alkaloider
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Clitoria ternatea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthocyaniner 10% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €377,66/kg
Standardised extractAnthocyaniner 25% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €998,66/kg
Extract powderUdvand af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €29,75/kg
Infused oilSmørblomstblomstinfunderet Olie - Clitoria Ternateafrom €61,11/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sommerfugleærteblomst – Clitoria ternateafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractSommerfugleærteblomst PG-ekstrakt - Clitoria Ternateafrom €67,15/kg
Herbal powderPulver af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €18,94/kg
Water-soluble extractVandopløseligt udtræk af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €25,93/kg