Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Sort Kaunch Frøekstrakt - Mucuna Pruriens
Mucuna pruriens · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Mucuna pruriens · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Black Kaunch, Kapikachu, Cowhage, Atmagupta, Kauncha, Kavach
- Indian names
- खाजकुयली, আলকুশি, பூனைக்காலி
- Synonyms
- Mucuna cochinchinense, Mucuna nivea, Mucuna prurita
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Mucuna Pruriens Seed Extract
- CAS
- 90064-10-1
- EC
- 290-071-6
- CosIng ID
- 85298
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 79192-EXTD10-MUPRU-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Kaunch beej, Mucuna Pruriens, Black Kaunch, Kapikachu, Cowhage,Atmagupta,Kauncha, Kavach,Gonca
Botanisk navn : Mucuna Pruriens
Produkt : Black Kaunch Seed Extract Powder
Form tilgængelig: Pulver
Anvendt del : Frø
Aktive indholdsstoffer : levodopa (L-DOPA), serotonin, dopamin, 5-hydroxytryptamin (5-HT), nikotin, tryptamin, flavonoider, saponiner, alkaloider og glykosider
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Mucuna pruriens in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderHvid Kaunch pulver - Mucuna Pruriensfrom €9,69/kg
Standardised extractL-DOPA 20% — Mucuna pruriens (velvet bean)from €232,76/kg
Standardised extractL-DOPA 15% — Mucuna pruriens (velvet bean)from €160,31/kg
Herbal powderSort Kaunch pulver - Mucuna Pruriensfrom €9,69/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sorte kaunchfrø – Mucuna pruriensfrom €25,48/kg
Aged botanical oilMucuna – 90-dages lagret botanisk oliefrom €88,50/kg
Standardised extractL-DOPA 98% — Mucuna pruriens (velvet bean)from €1.971,56/kg
Standardised extractL-DOPA 50% — Mucuna pruriens (velvet bean)from €584,66/kg