Sort kommen glycerinekstrakt - Nigella Sativa
Nigella sativa · Ranunculaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nigella sativa · profile
- Family
- Ranunculaceae
- Common names
- Black Cumin, Kalonji, Kalaunji, Black Seed, Black-Cumin, Common Fennel Flower
- Indian names
- কালোজিরা, کلونجی
- Synonyms
- Nigella cretica, Nigella indica, Nigella truncata
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Nigella Sativa Seed Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 90064-32-7, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 290-094-1
- CosIng ID
- 34040, 92472, 77425
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 66311-GLY-NISAT-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som :Kalonji, Kalaunji, Nigella Sativa, Sortkommen, Sort frø
Botanisk : Nigella Sativa
Produkt : Sortkommenfrø Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:3 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk ekstrakt (væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Nigella sativa Seed Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Anvendt del : Frø
Aktive indholdsstoffer : thymoquinon (den vigtigste bioaktive forbindelse), thymohydroquinon, nigellon, p-cymen, carvacrol, flavonoider, saponiner, alkaloider (såsom nigellicin og nigellidin), essentielle fedtsyrer (som linol- og oliesyre) og vitamin E.
Emballeret i et meget hygiejnisk miljø
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Nigella sativa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderSort kommenpulver - Nigella sativafrom €10,84/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sort spidskommen – Nigella sativafrom €24,33/kg
Aged botanical oilSortkommen — 60-dages lagret botanisk oliefrom €322,79/kg
Standardised extractThymoquinon 5 % — Nigella sativa (sortkommen)from €998,66/kg
Standardised extractThymoquinon 3 % — Nigella sativa (sortkommen)from €584,66/kg
Standardised extractThymoquinon 0,5 % — Nigella sativa (sortkommen)from €181,01/kg
Propylene glycol extractSort kommen PG-ekstrakt - Nigella Sativafrom €60,85/kg
Extract pasteSort kommen CO2-ekstrakt - Nigella Sativafrom €332,71/kg