Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Sort sennepsekstrakt - Brassica nigra
Brassica nigra · Brassicaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Brassica nigra · profile
- Family
- Brassicaceae
- Common names
- Black Mustard, Sarso Kali, Mohari, Sarson Kaali, Black-Mustard, Mustard
- Synonyms
- Brassica brachycarpa, Brassica bracteolata, Brassica persoonii, Brassica sinapioides, Brassica sinapis, Brassica turgida
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Brassica Nigra Seed Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 90064-15-6, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 290-076-3
- CosIng ID
- 54955
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 10038-EXTD10-AMSUB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Sort Sennep, Sarso Kali, Mohari, Sarson Kaali, Brassica Nigra
Botanisk navn: Brassica Nigra
Produkt : Sort Sennepsekstrakt Pulver
Tilgængelig form: Pulver
Anvendt del : Frø
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : glucosinolater (såsom sinigrin), som nedbrydes til allyl isothiocyanat ved knusning, flavonoider, phenoliske syrer, tanniner, saponiner, alkaloider, erucasyre og æteriske olier
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Brassica nigra in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderSort sennepspulver - Brassica nigrafrom €18,94/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sort sennep – Brassica nigrafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractSort sennep PG-ekstrakt - Brassica Nigrafrom €48,24/kg
Glycerin extractSort sennep glycerinekstrakt - Brassica Nigrafrom €50,68/kg
Water-soluble extractSort sennep vandopløseligt ekstrakt - Brassica nigrafrom €25,33/kg
Infused oilSort sennepsolie - Brassica nigrafrom €57,20/kg