Sort vindruefrugt PG-ekstrakt - Vitis vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Vitis Vinifera Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85594-37-2, 84929-27-1
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 287-896-9, 284-511-6
- CosIng ID
- 37269, 92472, 60115
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 99130-PGE-VIVIN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Sort Druer, Aangur
Botanisk navn : Vitis vinifera
Product : Sort Druer Frugt Propylenglycol Ekstrakt
Anvendt del : Frugt
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Vitis vinifera Frugtekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : Resveratrol, anthocyaniner (såsom malvidin og delphinidin), flavonoider (som quercetin og catechiner), proanthocyanidiner (OPC'er), tanniner, galdesyre og vitamin C (askorbinsyre).
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 Bæreolie
Extract powderSort druefrugtekstrakt - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractSort druefrugt glycerinekstrakt - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sorte druer – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Water-soluble extractSort drue frugtvandopløseligt ekstrakt - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderSort druepulver - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderDruekerneekstrakt - Vitis viniferafrom €20,83/kg
Glycerin extractDruesten Glyserinekstrakt - Vitis Viniferafrom €39,64/kg