Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Spinatudtræk - Spinacia oleracea
Spinacia oleracea · Amaranthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Spinacia oleracea · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Spinach, Palak, Paalak, Spinach [Plant], Spinash
- Indian names
- pinni, பசளி, పాలకూర
- Synonyms
- Spinacia spinosa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Spinacia Oleracea Leaf Extract
- CAS
- 90131-25-2
- EC
- 290-336-6
- CosIng ID
- 58527
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 88235-EXTD10-SPOLE-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Spinat
Botanisk navn : Spinacia oleracea
Produkt : Spinat Ekstrakt Pulver 10:1
Tilgængelig form: Pulver
Part used : Blad
Aktive indholdsstoffer : flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), carotenoider (som lutein, zeaxanthin og beta-caroten), fenolske syrer (såsom ferulinsyre og p-coumarinsyre), vitamin C (ascorbinsyre), vitamin E (tocopherol) og saponiner
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Spinacia oleracea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractSpinat-olieopløseligt ekstrakt – Spinacia oleraceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractSpinat PG-ekstrakt - Spinacia oleraceafrom €39,82/kg
Glycerin extractSpinat Glycerin Ekstrakt - Spinacia oleraceafrom €41,80/kg
Vegetable powder[IN] Frysetørret spinatpulver - Spinacia oleraceafrom €57,90/kg
Vegetable powderSpinatpulver - Paalak - Spinacia oleraceafrom €11,76/kg
Vegetable powder7 Grøntsagspulver
Water-soluble extractSpinat Vandopløseligt Ekstrakt - Spinacia oleraceafrom €27,73/kg