Tagetesolie - Tagetes minuta
Tagetes minuta · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Tagetes minuta · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Aztec Marigold, Kahki Weed, Khaki Weed, Khakibos, Khakibush Weed, Master John-Henry
- Synonyms
- Tagetes bonariensis, Tagetes glandulifera, Tagetes glandulosa, Tagetes montana, Tagetes porophyllum, Tagetes tinctoria
- Plant part
- Flower
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Tagetes Minuta Flower Oil
- CAS
- 91770-75-1, 8016-84-0
- EC
- 294-862-7
- CosIng ID
- 80557
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Incense
- Country of origin
- India
- SKU
- 69577-OIL-TAMIN-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Tagetes æterisk olie er dampdestilleret af kronbladene fra blomsterne på planten, der botanisk kaldes Tagetes minuta
Kendt som: Tagetes, Tagetes minuta
Botanisk navn: Tagetes minuta
Produkt: Tagetes æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingsmetode: dampdestillation
Brugt del: blomst
Aktiv bestanddel: tageton (hovedforbindelsen), limonen, ocimen, citral, linalool, beta-karyofylen og myrcen.
Planteegenskaber:antimikrobielle, betændelseshæmmende, svampedræbende og insektdræbende egenskaber.
Duft: Bitter, frugtagtig, græsagtig
Farve: Gul eller orange
Blender med Benzoin, bergamot og andre citrusolier, kamille, champaca, klary salvie, koriander, røgelse, geranium, grapefrugt, jasmin, enebær, lavendel, citron, litsea cubeba, mandarin, appelsin, petitgrain, myrra, rose, sandeltræ, mandariner, tobak, ylang ylang
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Tagetes minuta in other forms
Same botanical, different format for your formula.
