Tamarindeolie (Imli) - Tamarindus indica
Tamarindus indica · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Tamarindus indica · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Tamarind, Imli, Amli, Tamarind Liquid, Emli, Tamarind Powder
- Indian names
- चिंच, তেঁতুল, చింతచెట్టు
- Synonyms
- Tamarindus erythraeus, Tamarindus occidentalis, Tamarindus officinalis, Tamarindus somalensis, Tamarindus umbrosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Tamarindus Indica Seed Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 62033-OIL-TAIND-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Tamarindekstraktolie, også kaldet Imli-olie,udvindes ved koldpresning af frø, botanisk kendt som Tamarindus indica
Kendt som: Tamarind, Tamarindus indica, Imli, emli
Botanisk navn: Tamarindus indica
Produkt: Tamarind æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingsmetode: Koldpresset udvinding
Anvendt del: Frø
Aktiv bestanddel : oliesyre, linolsyre, palmitinsyre, stearinsyre, tokoferoler (vitamin E), plantesteroler og skvalen.
Planteegenskaber : antioxidant, betændelseshæmmende, fugtgivende og hudfornyende egenskaber
Duft: Sød og syrlig med strejf af surhed.
Farve: Gul
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Tamarindus indica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Spice powderTamarindpulver - Tamarindus indica - Imlifrom €10,29/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af tamarind – Tamarindus indicafrom €16,99/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver med tamarindfrøfrom €16,95/kg
Standardised extractLupeol 90% — Tamarindus indica (tamarind)from €1.412,66/kg
Oleoresin[TH] Gurkemeje Oleoresin - Curcuma longafrom €111,94/kg
Herbal powderLajwanti Frøpulver - Mimosa pudicafrom €17,56/kg
Propylene glycol extractTamarind PG-ekstrakt - Tamarindus indicafrom €48,24/kg
Glycerin extractTamarind Glycerin Ekstrakt - Tamarindus indicafrom €50,68/kg