Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Tea Rose Oil - Rosa hybrid Product vendor
Essential oilOil-solubleOrigin: India

Te Roseolie - Rosa hybrid

Rosa · Rosaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Rosa · profile
Family
Rosaceae
Common names
Tea Rose, Gulkand, Damask Rose, Rose, Roses, Wildrose
Indian names
गुलाब, গোলাপ, உரோசா, గులాబి, ગુલાબ, ಗುಲಾಬಿ
Plant part
Flower
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Rosa Flower Oil
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Perfumery, Skincare
Country of origin
India
SKU
18636-OIL-ROHYB-100G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Tea Rose æterisk olieer dampdestilleret af kronbladene fra blomsterne på planten, der botanisk kaldes Rosa hybrid

Kendt som: Tea Rose, Rosa hybrid

Botanisk navn: Rosa hybrid

Produkt: Tea Rose æterisk olie

Produktform: Æterisk olie

Udvindingsmetode: dampdestillation

Brugt del: blomst

Aktiv bestanddel: citronellol, geraniol, nerol, phenylethylalkohol, eugenol, linalool, farnesol og alpha-pinene.

Planteegenskaber: beroligende, mikrobebekæmpende, betændelseshæmmende, antioxidant og hudberoligende egenskaber.

Duft: Sød duft, karakteristisk rose

Farve: Lys gul

Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik

Blender med Cajuput, Cassia, Cedertræ, Klar Salvie, Geranium og Lavendel

Produktet er vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Rosa in other forms

Same botanical, different format for your formula.

All 2 products →
HydrosolTe Rose Hydrosol - Rosa hybridfrom €31,90/kg