Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Sophoraekstrakt (Rutin ≥98 %) - Japansk Sophora
Styphnolobium japonicum · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Styphnolobium japonicum · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Sophora, Japanese Pagoda Tree, Chinese Scholar Tree, Chinese Scholartree, Japanese Pagoda-Tree, Pagoda-Tree
- Synonyms
- Sophora japonica
- Plant part
- Flower bud
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Sophora Japonica Bud Extract
- CAS
- 90131-19-4
- EC
- 290-329-8
- CosIng ID
- 58313
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 90123-EXTD-SOJAP-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Sophora-ekstrakt (Rutin ≥98%) (Sophora japonica) tilbydes som et ekstraktpulver med dokumenteret oprindelse i Thailand. Et standardiseret botanisk ekstrakt med oprindelse i Thailand leveret som pulver til nutraceutisk, fødevare-, drikkevare- og kosmetik F&U/produktion (anvendelse afhænger af dit regulatoriske område).
Nøgleoplysninger
| Produkt | Sophora-ekstrakt (Rutin ≥98%) |
|---|---|
| Botanisk navn | Sophora japonica |
| Plantedel | Blomsterknop |
| Kategori | Ekstraktpulver |
| Oprindelse | Thailand |
| Specifikation / standardisering | Rutin ≥98% |
| Ekstraktion / proces | Hydro-alkoholisk ekstraktion + rensning |
| Opløsningsmiddel / bærer (hvis relevant) | Ethanol/Vand |
Typiske anvendelser
- Nutraceutiske formuleringer og funktionelle blandinger (hvor det er tilladt)
- Føde- & drikkevareanvendelser (hvor det er tilladt)
- Kosmetiske/personlige plejeformuleringer (hvor det er relevant)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Opbevaring
Opbevares på et køligt, tørt sted i en tæt lukket beholder. Beskyt mod fugt og varme.
Noter & overholdelse
Ingen terapeutiske påstande er underforstået. Specifikationer og regulatorisk egnethed skal valideres af køberen.
Styphnolobium japonicum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powder[TH] Sophoraekstrakt (Rutin ≥95 %) - Japansk Sophorafrom €133,10/kg
Extract powder[TH] Sophoraekstrakt - Japansk Sophorafrom €133,10/kg
Extract powder[VN] Japansk pagodetræekstrakt - Sophora japonica (≥95% Rutin)from €133,10/kg
Standardised extractRutin 98% — Sophora japonica (japansk pagodetræ)from €232,76/kg
Standardised extractQuercetin 95% — Sophora japonica (japansk pagodetræ)from €232,76/kg
Standardised extractLuteolin 98% — Sophora japonica (japansk pagodetræ)from €1.412,66/kg
Standardised extractQuercetin 98% — Sophora japonica (japansk pagodetræ)from €377,66/kg
Standardised extractRutin 95% — Sophora japonica (japansk pagodetræ)from €139,61/kg