Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Tongkat Ali vandopløseligt udtræk - Eurycoma longifolia
Eurycoma longifolia · Simaroubaceae · Botanical profile
DocumentsCOA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Specifications
- Botanical name
- Eurycoma longifolia · profile
- Family
- Simaroubaceae
- Common names
- Tongkat Ali, Longjack Root, Pasak Bhoomi, Tongkat Ali Liquid, Tongkat Ali Powder
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Eurycoma Longifolia Root Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 86764
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 10345-EXTL-EULON-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Almindeligt navn : Tongkat Ali væske, Eurycoma longifolia, Longjack rod, Pasak Bhoomi
Botanisk navn: Eurycoma longifolia
Produkt : Tongkat Ali Rodvæskeekstrakt 10:1
Form tilgængelig: Flydende
Brugt del : Rod
Aktive indholdsstoffer : quassinoider (såsom eurycomanon, eurycomanol og eurycomalacton), alkaloider, beta-carbolin alkaloider, flavonoider, triterpener, saponiner og glykosider
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Eurycoma longifolia in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractEurycomanon 0,8% — Eurycoma longifolia (tongkat ali)from €256,40/kg
Standardised extractEurycomanon 1% — Eurycoma longifolia (tongkat ali)from €400,40/kg
Standardised extractEurycomanon 10% — Eurycoma longifolia (tongkat ali)from €3.244,40/kg
Standardised extractEurycomanon 2% — Eurycoma longifolia (tongkat ali)from €760,40/kg
Extract powderTongkat Ali-ekstrakt - Eurycoma longifoliafrom €36,07/kg
Glycerin extractTongkat Ali Glycerin Ekstrakt - Eurycoma longifoliafrom €55,55/kg
Infused oilTongkat Ali tilsat olie - Eurycoma longifolia - Longjack rodfrom €96,74/kg
Oil-soluble extractTongkat Ali Oil-Soluble Extract – Eurycoma longifoliafrom €51,41/kg