Træbomuldsfrø PG-ekstrakt - Gossypium arboreum
Gossypium arboreum · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium arboreum · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Tree Cotton, Kapas
- Synonyms
- Gossypium albiflorum, Gossypium anomalum, Gossypium asiaticum, Gossypium bani, Gossypium cernuum, Gossypium comesii
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Gossypium Arboreum Seed Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 54195-PGE-GOARB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Træbomuld, Kapas
Botanical name : Gossypium arboreum
Product : Gossypium arboreum Frø Propylenglycol Ekstrakt
Form tilgængelig: Væske (glykol-baseret)
Anvendt del : Frø
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:3 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Gossypium arboreum Frøekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : gossypol, cyclopropenoid fedtsyrer (f.eks. malvalsyre og sterculinsyre), tocopheroler, phytosteroler, flavonoider og phenoliske forbindelser
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Gossypium arboreum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderTræbomuldsrodsekstrakt - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderTræbomuldsfrøpulver - Gossypium arboreumfrom €9,92/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af træbomuldsfrø – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af træbomuldsrod – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Propylene glycol extractTræbomuldsrod PG-ekstrakt - Gossypium arboreumfrom €48,24/kg
Glycerin extractTræbomuld Frø Glycerin Ekstrakt - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Glycerin extractTræbomuld Rod Glycerin Ekstrakt - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Extract powderTræbomuldsfrøekstrakt - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg