Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Tranebær Frugt PG Ekstrakt - Vaccinium macrocarpon
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Tranebær Frugt PG Ekstrakt - Vaccinium macrocarpon

Vaccinium macrocarpon · Ericaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Vaccinium macrocarpon · profile
Family
Ericaceae
Common names
Cranberry, Cranberry Powder, American Cranberry, Cramberry, Large Cranberry, Wild Cranberry
Synonyms
Vaccinium hispidulum, Vaccinium oblongifolium, Vaccinium propinquum
Plant part
Fruit
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 91770-88-6
EC
200-338-0, 231-791-2, 294-875-8
CosIng ID
37269, 92472, 60003
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
41521-PGE-VAMAC-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som : Tranebær

Botanisk navn : Vaccinium macrocarpon

Produkt : Tranebær Frugtekstrakt i Propylenglycol

Anvendt del : Frugt

Opløsningsmiddel : Propylenglycol

Fortyndingsmiddel : Renset vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)

Form : Glykolisk botanisk ekstrakt (væske)

INCI : Propylene Glycol, Aqua, Vaccinium macrocarpon Fruit Extract

CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (Komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer :proanthocyanidiner (PACs), anthocyaniner (såsom cyanidin og peonidin), flavonoider (som quercetin og myricetin), fenolsyre (såsom benzoesyre), vitamin C (ascorbinsyre), og ursolsyre

Produktet erVegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring :Opbevares køligt og tørt