Ulatkambal Glycerin Ekstrakt - Abroma augusta
Abroma augustum · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Abroma augustum · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Ulatkambal, Devil'S Cotton, Devil’S Cotton, Devil'S-Cotton
- Indian names
- അബ്രോമ
- Synonyms
- Abroma augusta, Abroma alatum, Abroma angulatum, Abroma angulosum, Abroma commune, Abroma communis
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Abroma Augustum Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 74743-GLY-ABAUG-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Ulatkambal, Abroma augusta, Djævlens Bomuld
Botanisk navn: Abroma augusta
Produkt : Ulatkambal Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:4 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Flydende)
INCI : Glycerin, Aqua, : Ulatkambal Glycerinekstrakt Rod-ekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : alkaloider (såsom abromin), flavonoider, saponiner, tanniner, glykosider, triterpenoider og phenolsyre
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Abroma augustum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af ulatkambal – Abroma augustumfrom €21,17/kg
Water-soluble extractUlatkambal vandopløseligt udtræk - Abroma augustafrom €18,43/kg
Extract powderUlatkambal-ekstrakt - Abroma augustafrom €14,85/kg
Herbal powderUlatkambal Pulver - Abroma augustafrom €9,42/kg
Infused oilUlatkambal tilsat olie - Abroma augustafrom €45,93/kg
Propylene glycol extractUlatkambal PG-ekstrakt - Abroma augustafrom €39,82/kg