Valnød PG-ekstrakt - Juglans regia
Juglans regia · Juglandaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Juglans regia · profile
- Family
- Juglandaceae
- Common names
- Walnut, Akharot, Akhrot, Walnut Shell, Carpathian Walnut, Common Walnut
- Indian names
- अखरोट, அக்கரோட்டு, અખરોટ
- Synonyms
- Juglans arguta, Juglans asplenifolia, Juglans dissecta, Juglans duclouxiana, Juglans fallax, Juglans fertilis
- Plant part
- Kernel
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Juglans Regia Seed Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84012-43-1
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 281-688-1
- CosIng ID
- 37269, 92472, 57744
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 85863-PGE-JUREG-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Valnød, Akharot, Akhrot, Juglans
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:3 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Juglans regia Kernel Extract
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Botanisk navn:Juglans regia
Produkt : Valnød Propylenglykol Ekstrakt
Tilgængelig form:Væske (Propylenglycol)
Del anvendt : Kerne
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : ellaginsyre, galdesyre, tanniner, flavonoider, melatonin, fytosteroler, polyfenoler, tokoferoler og omega-3 fedtsyrer som alfa-linolensyre (ALA).
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Juglans regia in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderValnøddeekstrakt - Juglans regiafrom €29,75/kg
Infused oilValnøddeskalinfunderet olie - Juglans regiafrom €68,93/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af valnød – Juglans regiafrom €42,37/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver af valnøddeskallerfrom €23,72/kg
Glycerin extractValnød Glycerin Ekstrakt - Juglans regiafrom €59,47/kg
Herbal powderValnøddepulver - Juglans regiafrom €18,94/kg
Herbal powderValnøddeskalspulver - Juglans regiafrom €18,94/kg
Infused oilValnøddeinfunderet olie - Juglans regiafrom €68,93/kg