Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Vandmelonfrø Vandopløseligt Ekstrakt - Citrullus lanatus
Citrullus lanatus · Cucurbitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Citrullus lanatus · profile
- Family
- Cucurbitaceae
- Common names
- Watermelon, Tarabooj, Tarbooz, Afghan-Melon, Water Melon, Wild Watermelon
- Synonyms
- Citrullus aedulis, Citrullus anguria, Citrullus aquosus, Citrullus battich, Citrullus caffrorum, Citrullus chodospermus
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Citrullus Lanatus Seed Extract
- CAS
- 90244-99-8
- EC
- 290-802-9
- CosIng ID
- 87441
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 22719-EXTL-CILAN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Vandmelon
Botanisk navn : Citrullus lanatus
Produkt : Vandmelon Frøvæskeekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Brugt del : Frø
Aktive indholdsstoffer : essentielle aminosyrer (arginin, tryptofan, lysin), umættede fedtsyrer (linolsyre, oliesyre, palmitinsyre), plantesteroler (β-sitosterol), phenolforbindelser (galdesyre, catechin, epicatechin), flavonoider, tokoferoler (vitamin E) og mineraler (magnesium, kalium og zink)
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Citrullus lanatus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractVandmelon Frø Glycerin Ekstrakt - Citrullus lanatusfrom €50,68/kg
Fruit powderVandmelonpulver - Citrullus lanatus - Tarboozfrom €10,66/kg
Extract powderVandmelonfrugtekstrakt - Citrullus lanatusfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af vandmelonkerner – Citrullus lanatusfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af vandmelonfrugt – Citrullus lanatusfrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver af vandmelonkernerfrom €17,79/kg
Propylene glycol extractVandmelonfrø PG-ekstrakt - Citrullus lanatusfrom €48,24/kg
Propylene glycol extractVandmelonfrugt PG-ekstrakt - Citrullus lanatusfrom €48,24/kg