[VN] Risekstrakt - Oryza sativa
Oryza sativa · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Oryza sativa · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Brown Rice, Rice (White), Brown, Chawal, Red, Sathi Chawal
- Indian names
- chavel, तांदूळ, ধান, நெல் (அரிசி), వరి, നെല്ല്
- Synonyms
- Oryza aristata, Oryza communissima, Oryza denudata, Oryza elongata, Oryza formosana, Oryza glutinosa
- Plant part
- Bran
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Oryza Sativa Bran Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 90106-37-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 35751
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Vietnam
- SKU
- 76669-EXTD-ORSAT-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Oryza sativa-ekstrakt (10:1) (Oryza sativa) leveres som et standardiseret ekstrakt med dokumentation (COA, MSDS, TDS). Et standardiseret botanisk ekstrakt (pulver) med oprindelse i Vietnam, leveret til nutraceutisk, fødevare-, drikkevare- og kosmetik F&U/produktion—anvendelsen afhænger af dit regulatoriske område.
Nøgleoplysninger
| Produkt | Oryza sativa-ekstrakt (10:1) |
|---|---|
| Botanisk navn | Oryza sativa |
| Plantedel | Klid |
| Type|Type | Standardiseret ekstrakt |
| Oprindelse | Vietnam |
| Specifikation / standardisering | 10:01:00 |
| Ekstraktion / proces | Vandudtræk + spraytørring |
| Opløsningsmiddel / bærer (hvis relevant) | Vand |
| Tags | Ekstraktpulver,Oryza sativa,Klid ekstrakt,Oprindelse Vietnam |
Typiske anvendelser
- Nutraceutiske formuleringer og funktionelle blandinger (hvor det er tilladt)
- Føde- & drikkevareanvendelser (hvor det er tilladt)
- Kosmetiske/personlige plejeformuleringer (hvor det er relevant)
Dokumentation
Tilgængelig efter anmodning: COA, MSDS, TDS, COO, Mikro, Tungmetaller, Pesticider.
Lagring
Opbevares på et køligt, tørt sted i en tæt lukket beholder. Beskyt mod fugt, varme og stærke lugte.
Noter & overholdelse
Dette produkt er et naturligt materiale; variation fra batch til batch er normal. Ingen terapeutiske påstande er underforstået. Køber skal validere specifikationer, tilladte anvendelser og overholdelse af lokale regler før kommercialisering.
Oryza sativa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af ris – Oryza sativafrom €15,10/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af brune ris – Oryza sativafrom €15,10/kg
Botanical exfoliantEksfolierende risskalspulver (upcycled)from €10,17/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver af rismelfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver af risklidfrom €16,10/kg
Propylene glycol extractRis PG-ekstrakt - Oryza Sativafrom €27,22/kg
Propylene glycol extractBrun ris PG-ekstrakt - Oryza Sativafrom €27,22/kg
Glycerin extractRis Glycerinekstrakt - Oryza Sativafrom €28,60/kg