Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Yohimbe vandopløseligt udtræk (2 % Yohimbin) - Pausinystalia johimbe
Corynanthe johimbe · Rubiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Corynanthe johimbe · profile
- Family
- Rubiaceae
- Common names
- Yohimbe, Quebrachine
- Synonyms
- Pausinystalia johimbe
- Plant part
- Bark
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Corynanthe Johimbe Bark Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 48448-EXTL-PAJOH-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Yohimbe, quebrachin
Botanisk navn: Pausinystalia johimbe
Produkt : Yohimbe Bark Liquid Extract
Tilgængelig form: Væske
Brugt del : Bark
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : yohimbin, en indolalkaloid. Andre beslægtede alkaloider inkluderer rauhimbin og corynanthin
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Corynanthe johimbe in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderYohimbeekstrakt (2 % Yohimbin) Pulver - Pausinystalia johimbefrom €62,55/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af yohimbe – Corynanthe johimbefrom €89,18/kg
Glycerin extractYohimbe Glyserin Ekstrakt - Pausinystalia johimbefrom €99,21/kg
Propylene glycol extractYohimbe PG-ekstrakt (2% Yohimbine) - Pausinystalia johimbefrom €94,43/kg