Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Apamarg Zaad Wateroplosbaar Extract - Achyranthes aspera
Achyranthes aspera · Amaranthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Achyranthes aspera · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Apamarg, Chirchita, Apamarg Seeds, Latjira Beej, Uttareni Seeds, Latjira
- Indian names
- अघाड़ा, उल्टा कांटा, चिरचिटा, चिरचिरा, लटजीरा, अपामार्ग
- Synonyms
- Achyranthes acuminata, Achyranthes asperoides, Achyranthes australis, Achyranthes canescens, Achyranthes daito-insularis, Achyranthes ellipticifolia
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Achyranthes Aspera Seed Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 95370-EXTL-ACASP-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Apamarg Zaden, Latjira Beej, Uttareni Zaden, Chirchita, Achyranthes Aspera
Botanisch : Achyranthes aspera
Product : Apamarg Zaad Vloeibaar Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Oplosbaar : 100% Oplosbaar in water
Gebruikt deel : Zaad
Actieve inhoudsstoffen : alkaloïden, saponinen, flavonoïden, tannines, glycosiden, terpenoïden en steroïden
100% puur en echt product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaren op een koele en droge plaats
Achyranthes aspera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van apamargzaad – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van apamargwortel – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractApamarg Zaad PG-extract - Achyranthes asperafrom €37,71/kg
Propylene glycol extractApamarg Wortel PG-extract - Achyranthes Asperafrom €37,71/kg
Glycerin extractApamarg Zaad Glycerine-extract - Achyranthes asperafrom €39,64/kg
Glycerin extractApamarg Wortel Glycerine-extract - Achyranthes Asperafrom €39,64/kg
Extract pasteApamarg CO2-extract - Achyranthes Asperafrom €210,39/kg
Water-soluble extractApamarg Wortel Wateroplosbaar Extract - Achyranthes Asperafrom €17,28/kg