Biet PG-extract - Beta vulgaris
Beta vulgaris · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Beta vulgaris · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Beetroot
- Indian names
- బీటురూట్
- Synonyms
- Beta alba, Beta altissima, Beta bengalensis, Beta brasiliensis, Beta carnulosa, Beta cicla
- Plant part
- Vegetable
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Beta Vulgaris Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 89957-89-1, 89957-90-4
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-610-8, 289-611-3
- CosIng ID
- 37269, 92472, 84940
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 33515-PGE-BEVUL-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Belgiri, Bealgiri, Bael Phal Dry, Aegle Marmelos, Wood Apple, Bel
Botanische naam : Beta vulgaris
Product : Bieten Propyleenglycol Extract
Gebruikt deel: Groente
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruiden/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Beta vulgaris Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen (Fytochemisch) : betalains (zoals betanine en vulgaxanthine), nitraten, flavonoïden, ascorbinezuur (vitamine C), polyfenolen, carotenoïden en foliumzuur.
Oplosbaar : 100% wateroplosbaar
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats
Beta vulgaris in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractBetalaïnen 4% — Beta vulgaris (bieten)from €791,66/kg
Vegetable powderBietpoeder - Beta vulgarisfrom €10,29/kg
Extract powderBietensapconcentraat - Beta vulgarisfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van rode biet – Beta vulgarisfrom €21,23/kg
Standardised extractBetalaïnen 1% — Beta vulgaris (bieten)from €294,86/kg
Standardised extractBetalaïnen 0,6% — Beta vulgaris (bieten)from €160,31/kg
Glycerin extractBiet Glycerinextract - Beta vulgarisfrom €41,80/kg
Vegetable powder[IN] Vriesgedroogd Bietpoeder - Beta vulgarisfrom €57,90/kg