Biet Glycerinextract - Beta vulgaris
Beta vulgaris · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Beta vulgaris · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Beetroot
- Indian names
- బీటురూట్
- Synonyms
- Beta alba, Beta altissima, Beta bengalensis, Beta brasiliensis, Beta carnulosa, Beta cicla
- Plant part
- Vegetable
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Beta Vulgaris Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 89957-89-1, 89957-90-4, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 289-610-8, 289-611-3
- CosIng ID
- 34040, 92472, 84940
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 35431-GLY-BEVUL-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Belgiri, Bealgiri, Bael Phal Dry, Aegle Marmelos, Wood Apple, Bel
Botanische naam : Beta vulgaris
Product : Bietenglycerine-extract
Gebruikt deel: Groente
Oplosmiddel : Plantaardige glycerine (USP/Pharma kwaliteit)
Verdunner : Gezuiverd water (Glycerine:Water 75:25)
Kruiden/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glyceriet Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Glycerine, Aqua, Beta vulgaris Extract
CAS : Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Botanisch extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen (Fytochemisch) : betalains (zoals betanine en vulgaxanthine), nitraten, flavonoïden, ascorbinezuur (vitamine C), polyfenolen, carotenoïden en foliumzuur.
Oplosbaar : 100% wateroplosbaar
Product isVegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats
Beta vulgaris in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractBetalaïnen 4% — Beta vulgaris (bieten)from €791,66/kg
Propylene glycol extractBiet PG-extract - Beta vulgarisfrom €39,82/kg
Vegetable powderBietpoeder - Beta vulgarisfrom €10,29/kg
Extract powderBietensapconcentraat - Beta vulgarisfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van rode biet – Beta vulgarisfrom €21,23/kg
Standardised extractBetalaïnen 1% — Beta vulgaris (bieten)from €294,86/kg
Standardised extractBetalaïnen 0,6% — Beta vulgaris (bieten)from €160,31/kg
Vegetable powder[IN] Vriesgedroogd Bietpoeder - Beta vulgarisfrom €57,90/kg