Jatamansi PG Extract - Nardostachys Jatamansi
Nardostachys jatamansi · Caprifoliaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nardostachys jatamansi · profile
- Family
- Caprifoliaceae
- Common names
- Jatamansi, Baalchadd, Nard Indian, Tapaswani, Spikenard, Musk-Root
- Indian names
- Balchhar, Jata Jatila, Mamsi, Bhyatajata, Tapaswini, Vilomasa
- Synonyms
- Nardostachys chinensis, Nardostachys gracilis, Nardostachys grandiflora
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nardostachys Jatamansi Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 96495
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 79827-PGE-NAJAT-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Jatamansi, Baalchadd, Nardostachys Jatamansi, Nard Indian, Tapaswani, spikenard
Botanische naam : Nardostachys jatamansi
Product : Jatamansi Wortel Propyleenglycol Extract
Gebruikt deel : Wortel
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:4 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Nardostachys jatamansi Wortel Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen : sesquiterpenen (zoals jatamansone of nardostachon), valeranone, jatamanshinezure, nardin, alkaloïden, flavonoïden, tannines en glycosiden.
Product is|Product isVegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats
Nardostachys jatamansi in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderJatamansi Poeder - Spijkernard - Nardostachys Jatamansifrom €34,72/kg
Extract powderJatamansi-extract - Nardostachys Jatamansifrom €56,66/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van jatamansi – Nardostachys jatamansifrom €80,80/kg
Aged botanical oilJatamansi — 90 dagen gerijpte botanische oliefrom €316,38/kg
Glycerin extractJatamansi Glycerine-extract - Nardostachys Jatamansifrom €99,21/kg
Water-soluble extractJatamansi Wateroplosbaar Extract - Nardostachys Jatamansifrom €34,53/kg
Hair17 Kruiden voor Haar
Essential oilJatamansi-olie - Spijkernard - Nardostachys jatamansifrom €85,03/kg