Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Wateroplosbaar extract van katoenzaad - Gossypium spp
Gossypium · Malvaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Cotton, Cotton Seeds, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Cottons
- Indian names
- कपास, कापूस, பருத்தி, పత్తి, કપાસ, ಹತ್ತಿ
- Synonyms
- Gossypium spp.
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Gossypium Seed Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 90825-EXTL-GOSPP-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Katoenzaden, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Zaden, Gossypium herbaceum, Gossypium hirsutum
Botanische naam : Gossypium spp
Product : Vloeibaar Extract van Katoenzaad
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Zaad
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : gossypol, cyclopropenoïde vetzuren (zoals sterculinezuur en malvalinezuur), fytosterolen, tocoferolen, eiwitten (bijv. albumines en globulines), en diverse fenolische verbindingen.
Oplosbaarheid : 100% Wateroplosbaar
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaren op een koele en droge plaats
Gossypium in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oilKatoenzaadolie - Gossypium sppfrom €29,60/kg
Extract powderBoomkatoenwortel Extract - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderKatoenzaadpoeder - Gossypium sppfrom €6,84/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van katoenzaden – Gossypiumfrom €15,41/kg
Propylene glycol extractKatoenzaad PG Extract - Gossypium sppfrom €35,64/kg
Glycerin extractBoomkatoen wortel Glycerine-extract - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Glycerin extractKatoenzaad Glycerine-extract - Gossypium sppfrom €37,43/kg
Extract powderExtract van katoenzaad - Gossypium sppfrom €10,80/kg