Masparni PG Extract - Teramnus Labialis
Teramnus labialis · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Teramnus labialis · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Masparni, Masaparni, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis
- Synonyms
- Teramnus repens
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Teramnus Labialis Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 28259-PGE-TELAB-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Masparni, Masaparni, Teramnus Labialis, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis, Mashoni, Kattu-Ulandu, Karuminium
Botanische naam: Teramnus labialis
Product : Teramnus Labialis Propyleenglycol Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof (glycol-gebaseerd)
Gebruikt deel : Hele plant
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd water (PG:Water 70:30)
Kruiden/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch plantaardig extract (vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Teramnus labialis Hele Plant Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve verbindingen (fytochemisch) : flavonoïden, saponinen, tannines, alkaloïden, fenolen en terpenoïden
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats
Teramnus labialis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van masparni – Teramnus labialisfrom €34,11/kg
Glycerin extractMasparni Glycerine Extract - Teramnus Labialisfrom €59,47/kg
Extract powderMasparni-extract - Teramnus labialisfrom €23,95/kg
Water-soluble extractMasparni wateroplosbaar extract - Teramnus labialisfrom €25,15/kg
Herbal powderMasparni Poeder - Teramnus Labialisfrom €15,26/kg
Infused oilMasparni Geïnfuseerde Olie - Koortslipfrom €68,93/kg