Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Masparni wateroplosbaar extract - Teramnus labialis
Teramnus labialis · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Teramnus labialis · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Masparni, Masaparni, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis
- Synonyms
- Teramnus repens
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Teramnus Labialis Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 67565-EXTL-TELAB-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Masparni, Masaparni, Teramnus Labialis, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis, Mashoni, Kattu-Ulandu, Karuminium
Botanische naam: Teramnus labialis
Product : Teramnus Labialis Vloeibaar Extractpoeder
Beschikbare vorm: Vloeibaar
Gebruikt deel : Hele plant
Oplosbaarheid : 100% in water oplosbaar
Actieve stoffen (fytochemisch) : flavonoïden, saponinen, tannines, alkaloïden, fenolen en terpenoïden
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring : Bewaar op een koele en droge plaats
Teramnus labialis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van masparni – Teramnus labialisfrom €34,11/kg
Propylene glycol extractMasparni PG Extract - Teramnus Labialisfrom €56,66/kg
Glycerin extractMasparni Glycerine Extract - Teramnus Labialisfrom €59,47/kg
Extract powderMasparni-extract - Teramnus labialisfrom €23,95/kg
Herbal powderMasparni Poeder - Teramnus Labialisfrom €15,26/kg
Infused oilMasparni Geïnfuseerde Olie - Koortslipfrom €68,93/kg