Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Parijat Bladextract - Nachtschone Boom-Tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Nyctanthes Arbor-tristis Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 90064-34-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 290-096-2
- CosIng ID
- 57496
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 81931-EXTD10-NYARB-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Harshringar Patta, Parijat Patta, Parijaat Bladeren, Nyctanthes Arbor-Tristis, Nachtjasmijn
Botanische naam : Nyctanthes arbor
Product : Parijat Leaf Extract Powder 8:1
Beschikbare vorm: Extract Poeder
Gebruikt deel : Blad
Actieve inhoudsstoffen : iridoïde glycosiden (zoals nyctanthine, arbortristoside A en B), flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), tannines, saponinen, fenolzuren, glycosiden en alkaloïden.
100% puur en echt product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaren op een koele en droge plaats
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van Parijatblad – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van Parijatbloem – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractParijatblad PG-extract - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Propylene glycol extractParijatbloem PG-extract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €56,66/kg
Extract powderParijat Bloemextract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €29,75/kg
Water-soluble extractParijat Bloemwater Oplosbaar Extract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractParijat Blad Glycerine Extract - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractParijat Bloem Glycerine Extract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg