Parijatbloem PG-extract - Nyctanthes arbor-tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 90301
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27460-PGE-NYARB-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Harshringar Bloem, Paarijaat, Parijat Bloem, Harshingar, Nyctanthes arbor-tristis, Nachtbloeiende jasmijn
Botanische naam:Nyctanthes arbor-tristis
Product : Parijat Bloem Propyleenglycol Extract
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Nyctanthes arbor-tristis Bloem Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : iridoïde glycosiden (zoals nyctanthine en arbortristoside A), flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), fenolzuren, tannines, essentiële oliën, saponinen en alkaloïden.
Product isVegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van Parijatblad – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van Parijatbloem – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractParijatblad PG-extract - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Extract powderParijat Bloemextract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €29,75/kg
Extract powderParijat Bladextract - Nachtschone Boom-Tristisfrom €14,85/kg
Water-soluble extractParijat Bloemwater Oplosbaar Extract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractParijat Blad Glycerine Extract - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractParijat Bloem Glycerine Extract - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg