Ingredient Specification
- Product form
- Oil-soluble extracts
- Declared botanical name
- Daucus carota
- Plant part
- Fruit
- Declared origin
- India
- Carrier oil
- Moringa Oil
- Declared INCI
- Moringa Oleifera Seed Oil — CAS No. 93165-54-9 Daucus Carota Sativa Extract — CAS No. 84929-61-3
- Storage
- Store in a tightly sealed container, away from direct sunlight and heat, in a cool, dry place. Once opened, use within the recommended shelf life for best quality and stability.
Wortel OS-extract, Moringa-olie
Verzending bij het afrekenen
Beschrijving
Product: Wortel Oplosbaar Extract in Moringa Olie
Botanische naam: Daucus carota
Algemene naam: Wortel
Gebruikt deel: Vrucht
Land van herkomst: India
Samenstelling
Draagolie: Moringa Olie (Koudgeperst) – 80%
Botanisch extract: Daucus carota Vrucht Extract – 20%
Ingrediënten (INCI)
Moringa Oleifera Zaadolie — CAS Nr. 93165-54-9
Daucus Carota Sativa Extract — CAS Nr. 84929-61-3
Kwaliteit: Cosmetische Kwaliteit
Uiterlijk: Helder amberkleurige tot roodbruine olieachtige vloeistof, met een milde karakteristieke kruidige geur
Voordelen
Rijk aan bètacaroteen, lycopeen en vitaminen, biedt antioxidante en verhelderende ondersteuning die helpt de huidtint te egaliseren (Wortel). Gecombineerd met de diep hydraterende, verzachtende en antioxidantenrijke eigenschappen van moringa olie (oliezuur, beheninezuur, vitamine E en essentiële vetzuren), is dit extract geschikt voor formules gericht op huidverzorging, voeding en dagelijkse beschermende zorg.
Voorgestelde toepassingen
Verwerk in gezichtsoliën, serums, crèmes en lotions. Gebruik in haaroliën en hoofdhuidbehandelingen voor verzorging en voeding. Verwerk in massageoliën en lichaamsverzorgingsmengsels. Typisch gebruiksniveau: 1–10%, of zoals vereist door de formulering.
Opslaginstructies
Bewaar in een goed afgesloten container, uit direct zonlicht en hitte, op een koele, droge plaats. Na opening binnen de aanbevolen houdbaarheid gebruiken voor de beste kwaliteit en stabiliteit.
Kwaliteit & Documentatie
Certificaat van Analyse (COA), Technisch Datablad (TDS) en Materiaal Veiligheidsinformatieblad (MSDS) worden bij elke bestelling meegeleverd.
Gebruiksopmerking
Dit product is Cosmetische Kwaliteit en bedoeld voor Uitsluitend Uitwendig Gebruik, voor gebruik in Cosmetische & Persoonlijke Verzorgingsformuleringen. Niet voor intern, oraal, inwendig of farmaceutisch gebruik.
Product is Vegetarisch