Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg

Ajwain (Trachyspermum ammi)

Trachyspermum ammi (Apiaceae), allmänt känd som ajwain, carom eller ajowan. Även känd som ajawa, ajamoda, জোয়ান, അയമോദകം. Växtdelar som används i vårt sortiment: frö, frukt. Finns som oljelösligt extrakt, oljeinfusion, ört pulver, eterisk olja, vattenlösligt extrakt och extraktpulver.

INCI: Trachyspermum Ammi Seed Oil

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
10 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€55,08
1 kg
€29,75/kg
Spara 46 %
€36,09
1 kg
€18,94/kg
Spara 48 %
€80,42
1 kg, from
€42,37/kg
Spara 47 %
Ajwain PG-extrakt - Trachyspermum ammi
Propylene glycol extract2 carriers
€107,66
1 kg, from
€56,66/kg
Spara 47 %
Ajwain – botanisk olja lagrad i 60 dagar
Aged botanical oil2 carriersTrachyspermum ammi
€358,05
1 kg, from
€281,93/kg
Spara 21 %
€74,07
1 kg
€39,55/kg
Spara 47 %
€53,62
1 kg
€31,20/kg
Spara 42 %
Ajwain Glyserinextrakt - Trachyspermum ammi
Glycerin extract2 carriers
€113,50
1 kg, from
€59,47/kg
Spara 48 %
€131,03
1 kg, from
€68,93/kg
Spara 47 %
€285,84
1 kg
€149,07/kg
Spara 48 %
Showing 1–10 of 10
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales