Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg

Bomull (Gossypium)

Gossypium (Malvaceae), vanligen kallad bomull, bomullsfrön, Pamba Dana. Även känd som कपास, कापूस, பருத்தி, పత్తి. Växtdelar som används i vårt sortiment: frö, rot. Finns som oljelösligt extrakt, örtpulver, extraktpulver, glycerinextrakt, propylenglykolextrakt, macererad olja.

INCI: Gossypium Seed Extract, Gossypium Arboreum Root Extract, Gossypium Root Extract, Gossypium Extract

CAS: 223749-08-4

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
12 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€55,08
1 kg
€29,60/kg
Spara 46 %
Trädbomull Rotextrakt - Gossypium arboreum
Extract powderGossypium arboreum, Gossypium
€47,78
1 kg
€15,58/kg
Spara 67 %
€39,01
1 kg
€12,50/kg
Spara 68 %
€21,49
1 kg
€6,84/kg
Spara 68 %
€47,64
1 kg, from
€15,41/kg
Spara 68 %
Bomullsfrön PG-extrakt - Gossypium spp
Propylene glycol extract2 carriers
€68,22
1 kg, from
€35,64/kg
Spara 48 %
Trädbomullsrot Glycerinextrakt - Gossypium arboreum
Glycerin extract2 carriersGossypium arboreum, Gossypium
€97,43
1 kg, from
€50,68/kg
Spara 48 %
€71,15
1 kg, from
€37,43/kg
Spara 47 %
€34,63
1 kg
€10,80/kg
Spara 69 %
Trädbomull Rotpulver - Gossypium arboreum
Herbal powderGossypium arboreum, Gossypium
€28,79
1 kg
€9,92/kg
Spara 66 %
€79,91
1 kg, from
€41,79/kg
Spara 48 %
Träbomullsrot PG-extrakt - Gossypium arboreum
Propylene glycol extract2 carriersGossypium arboreum, Gossypium
€91,59
1 kg, from
€48,24/kg
Spara 47 %
Showing 1–12 of 12
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales