Granatäppelskalolja lösligt extrakt - Punica granatum
Shipping at Check Out
Vanligt namn: Anal chilka, Granatäppelskal, Punica granatum
Vetenskapligt namn: Punica granatum
Produkt: Granatäppelskalolja, lösningsmedelsutdrag
Tillgänglig form: Flytande
Använd del: Skal
Aktiva ämnen: ellaginsyra, punikalaginer, gallussyra, flavonoider (såsom quercetin och kaempferol), garvämnen (såsom punikalin och ellagitanniner), katechiner, proantocyanidiner, antocyaniner och fenoliska syror.
100 % ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring: Förvara på en sval och torr plats
Löslighet: 100 % oljelöslig
Kvalitet: Kosmetisk
Växtdel/basförhållande: 1:5/1:10 (vikt/vikt)
v = vikt
Basoljor: Kokos/sesam/jojoba
Användning av oljelösliga extrakt: Vanligt förekommande i kosmetiska oljor för hud- och hårnäring.