Havtorn CO2-extrakt - Hippophae rhamnoides
Hippophae rhamnoides · Elaeagnaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hippophae rhamnoides · profile
- Family
- Elaeagnaceae
- Common names
- Sea Buckthorn, Himalayan Berry, Sea-Buckthorn, Seabuckthorn, Sallowthorn, Seaberry
- Plant part
- Fruit, Seed
- Form
- Extract paste
- INCI
- Hippophae Rhamnoides Fruit Extract
- CAS
- 90106-68-6
- EC
- 290-292-8
- CosIng ID
- 56384
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 58947-PST-HIRHA-50G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Havtorn, Hippophae rhamnoides
Vetenskapligt namn : Hippophae rhamnoides
Produkt : Havtorn CO2-extrakt
Använd del : Frukt/Frö
Extraktion : Superkritisk CO2 (SCO2)
CAS NR : 225234-03-7
Tillgänglig form: Pasta
Olja/Fettlöslig : Ja
Vattenlöslighet : Nej
Alkohol (etanol) : Delvis
CO₂-extraktion använder trycksatt koldioxid vid låga temperaturer för att utvinna aktiva ämnen från Hippophae rhamnoides (havtorn) utan kemiska lösningsmedel. De viktigaste fördelarna är att inga lösningsmedelsrester finns kvar, bättre bevarande av värmekänsliga ämnen, hög renhet och en äkta växtprofil, vilket gör det idealiskt för förstklassiga, rena livsmedel, näringstillskott och kosmetiska produkter.
Aktiva innehåll : vitaminer (som C och E), karotenoider, flavonoider (inklusive quercetin och kaempferol), fettsyror (såsom omega-3, 6, 7 och 9), polyfenoler, aminosyror och mineraler
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvaras svalt och torrt
Hippophae rhamnoides in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractFlavonoider 10 % — Hippophae rhamnoides (havtorn)from €253,46/kg
Extract powderHavtornsextrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €15,17/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av havtorn - Hippophae rhamnoidesfrom €50,68/kg
Carrier oilHavtornsolja - Hippophae rhamnoidesfrom €42,64/kg
Oil-soluble extractHavtorn, oljelösligt extrakt – Hippophae rhamnoidesfrom €21,23/kg
Propylene glycol extractHavtorn PG-extrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €48,24/kg
Water-soluble extractHavtorn Vattenlösligt Extrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €38,17/kg
Aged botanical oilHavtorn — botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €289,56/kg