Havtorn PG-extrakt - Hippophae rhamnoides
Hippophae rhamnoides · Elaeagnaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hippophae rhamnoides · profile
- Family
- Elaeagnaceae
- Common names
- Sea Buckthorn, Himalayan Berry, Sea-Buckthorn, Seabuckthorn, Sallowthorn, Seaberry
- Plant part
- Fruit, Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 90106-68-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 290-292-8
- CosIng ID
- 37269, 92472, 56384
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 62428-PGE-HIRHA-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn :Havtorn, Hippophae rhamnoides
Botaniskt namn : Hippophae rhamnoides
Produkt : Havtorn Propylenglykol-extrakt
Tillgänglig form: Vätska (Glykolbaserad)
Använd del : Frukt/Frö
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Rensat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:3 (vikt/volym)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Vätska (Glykolbaserad) Fröextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehåll : vitaminer (som C och E), karotenoider, flavonoider (inklusive quercetin och kaempferol), fettsyror (såsom omega-3, 6, 7 och 9), polyfenoler, aminosyror och mineraler
Löslighet : 100% vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvaras svalt och torrt
Hippophae rhamnoides in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractFlavonoider 10 % — Hippophae rhamnoides (havtorn)from €253,46/kg
Extract pasteHavtorn CO2-extrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €282,52/kg
Extract powderHavtornsextrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €15,17/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av havtorn - Hippophae rhamnoidesfrom €50,68/kg
Carrier oilHavtornsolja - Hippophae rhamnoidesfrom €42,64/kg
Oil-soluble extractHavtorn, oljelösligt extrakt – Hippophae rhamnoidesfrom €21,23/kg
Water-soluble extractHavtorn Vattenlösligt Extrakt - Hippophae rhamnoidesfrom €38,17/kg
Aged botanical oilHavtorn — botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €289,56/kg