Herbal powderOrigin: India
Irisrotsmjöl - Rhizoma iridis
Iris germanica · Iridaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Iris germanica · profile
- Family
- Iridaceae
- Common names
- Orris Root, Florentine, Fleur-De-Lis, Schwertlilie, Blaue Lilie, Mazar Mound
- Synonyms
- Iris alba, Iris amoena, Iris atroviolacea, Iris australis, Iris belouinii, Iris biliottii
- Plant part
- Root
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Iris Germanica Root Powder
- CAS
- 85085-39-8
- EC
- 285-368-2
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Culinary, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 63190-PDR-RHIRI-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanliga namn : Irisrot, Orrisrot, Rhizoma iridis, Florentinsk Iris, Flagiris, Fleur-de-lis, Svärdslilja, Blå lilja, Mazarhöjd, Sosan
Vetenskapligt namn : Rhizoma iridis
Produkt : Irisrotspulver 100%
Tillgänglig form: Pulver
Använd del : Rot
Bearbetning : Rengjord > Torkad > Malen > Siktad > Förpackad
Aktiva ämnen (Fytokemiska) : flavonoider (såsom iridin), kinoner (som belamcandin), isoflavoner, triterpenoider, xantoner, alkaloider,
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvara på svalt och torrt ställe
Iris germanica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderIrisrotsutdrag - Rhizoma iridisfrom €24,05/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av irisrot – Iris germanicafrom €34,35/kg
Propylene glycol extractIrisrot PG-extrakt - Rhizoma iridisfrom €71,38/kg
Glycerin extractIrisrot Glycerinextrakt - Rhizoma iridisfrom €74,92/kg
Water-soluble extractIrisrot Vattenlösligt Extrakt - Rhizoma iridisfrom €25,06/kg
Infused oilIrisrotinfuserad olja - Rhizoma iridisfrom €82,27/kg