Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg
Mayapples Liquid Extract - Podophyllum peltatum Bulk Supplier@TheWholesaleCo Prices
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: United States

Mayapples vattenlösligt extrakt - Podophyllum peltatum

Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile

StorlekPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Podophyllum peltatum · profile
Family
Berberidaceae
Common names
Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
Synonyms
Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
Plant part
Flower
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Water, Glycerin
INCI
Aqua, Podophyllum Peltatum Flower Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
CAS
7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
United States
SKU
30425-EXTL-POPEL-225G
Documents
TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.

Product details

Känd som : Mayapples, Podophyllum peltatum, American mandrake, wild mandrake och ground lemon

Botaniskt namn : Podophyllum peltatum

Produkt : Podophyllum peltatum Flytande Extrakt

Tillgänglig form: Vätska

Part used : Blomma

Aktiva innehåll : alkaloider 1%

Löslighet : 100% Vattenlöslig 

Produkten är Vegetarisk

Ursprungsland: USA

Förvaring : Förvara på en sval och torr plats