Mayapples PG-extrakt - Podophyllum peltatum
Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Podophyllum peltatum · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
- Synonyms
- Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Podophyllum Peltatum Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- United States
- SKU
- 60088-PGE-POPEL-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Mayapples, Podophyllum peltatum, amerikansk mandrake, vild mandrake och markcitron
Botaniskt namn : Podophyllum peltatum
Produkt : Podophyllum peltatum Propylenglykol-extrakt
Form tillgänglig: Vätska (glykolbaserad)
Använd del : Blomma
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Flytande (glykolbaserat) blomextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehåll : alkaloider 1%
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:USA
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Podophyllum peltatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractMayapples Glycerinextrakt - Podophyllum peltatumfrom €70,51/kg
Extract powderMajäppleextrakt - Podophyllum peltatumfrom €30,67/kg
Water-soluble extractMayapples vattenlösligt extrakt - Podophyllum peltatumfrom €32,97/kg
Herbal powderMayapples Pulver - Podophyllum peltatumfrom €19,54/kg
Infused oilMayapples Infuserad Olja - Podophyllum peltatumfrom €76,52/kg