Muskotnöt Glycerinextrakt - Myristica Fragrans
Myristica fragrans · Myristicaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Myristica fragrans · profile
- Family
- Myristicaceae
- Common names
- Nutmeg, Mace, Javitri, Aril, Javintri, Jadipattri
- Indian names
- Jaiphal
- Synonyms
- Myristica amboinensis, Myristica americana, Myristica aromatica, Myristica laurella, Myristica moschata, Myristica officinalis
- Plant part
- Fruit
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Myristica Fragrans Fruit Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84082-68-8
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 282-013-3
- CosIng ID
- 34040, 92472, 40846
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 63477-GLY-MYFRA-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som:Jaiphal, Muskot, Jayfal, Jayphal, Jaifal, Myristica Fragrans
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Farmaceutisk kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Växtextrakt (Vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Myristica fragrans Fruit Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Botanisk : Myristica Fragrans
Produkt : Muskotglycerinextrakt
Använd del : Frukt
Aktiva ingredienser : myristicin, safrol, eugenol, elemicin, pinene, kamfen, limonen, terpineol, flavonoider, tanniner och ligs.
100% renochäktaprodukt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Myristica fragrans in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMuskotnötspulver - Jaiphal - Myristica Fragransfrom €29,89/kg
Essential oilMuskotolja - Myristica fragransfrom €43,17/kg
Oil-soluble extractMuskotnötsoljelösligt extrakt – Myristica fragransfrom €55,18/kg
Oil-soluble extractMuskotblomma, oljelösligt extrakt – Myristica fragransfrom €42,37/kg
Aged botanical oilMuskot — 90 dagars lagrad botanisk oljafrom €256,80/kg
Aged botanical oilMuskotblomma — botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €256,80/kg
Essential oilSvartpeppar CO2-olja - Piper nigrumfrom €837,59/kg
Essential oilSvartpeppar CO2-olja - Piper nigrumfrom €888,19/kg