Papaya fruktolja lösligt extrakt - Carica papaya
€2027 EUR
Shipping at Check Out
Känd som: Papaya
Botaniskt namn : Carica papaya
Produkt : Papaya Fruktolja Lösligt Extrakt
Tillgänglig form: Vätska
Del som används : Frukt
Aktiva ingredienser : papain (ett proteolytiskt enzym), chymopapain, flavonoider (såsom quercetin och kaempferol), karotenoider (som beta-karoten och lykopen), vitamin C (askorbinsyra), folat, fenoliska syror, och saponiner.
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Löslighet: 100% oljelöslig
Kvalitet: Kosmetisk
Ört/Bas-förhållande: 1:5/1:10 (v/v)
w = Vikt
Basoljor: Kokosnöt/Sesam/Jojoba
Användningsområden för oljelösliga extrakt: Vanligt förekommande i kosmetiska oljor för hud- och hårnäring.