Papayabladsoljelösligt extrakt - Carica papaya
€2027 EUR
Shipping at Check Out
Känd som : Papaya, Papita
Vetenskapligt namn : Carica papaya
Produkt : Vattenlösligt extrakt av papayabladsolja
Tillgänglig form: Flytande
Använd del : Blad
Aktiva innehållsämnen : alkaloider (carpain, pseudocarpain), flavonoider (kaempferol, quercetin), fenolföreningar, saponiner, tanniner, hjärtglykosider och enzymer som papain och chymopapain
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvaras svalt och torrt
Löslighet : 100 % oljelöslig
Kvalitet: Kosmetisk
Växtdel/Basförhållande: 1:5/1:10 (vikt/vikt)
v = vikt
Basoljor: Kokos/Sesam/Jojoba
Användning av oljelösliga extrakt: Vanligt förekommande i kosmetiska oljor för hud- och hårnäring.