Shatavari PG-extrakt - Asparagus racemosus
Asparagus racemosus · Asparagaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Asparagus racemosus · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Yellow Satavari
- Indian names
- shatamuli, शतावरी, सतमूली, सतावर
- Synonyms
- Asparagus acerosus, Asparagus dubius, Asparagus fasciculatus, Asparagus jacquemontii, Asparagus penduliflorus, Asparagus petitianus
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Asparagus Racemosus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 82794-PGE-ASRAC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn: Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Asparagus Racemosus, Indisk sparris, Shatavari, Gul satavari
Botaniskt namn:Asparagus racemosus
Produkt : Shatavari Rot Propylenglykol Extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Extraktionsmedelsförhållande : 1:4 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Asparagus racemosus Rotextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva ingredienser : steroida saponiner (såsom shatavariner I-IV), flavonoider (som quercetin och rutin), asparagin, tanniner, glykosider, alkaloider, fenoliska syror och saponiner.
100% ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Asparagus racemosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderShatavari Pulver - Sparrisrankafrom €16,69/kg
Standardised extractSaponiner 20% — Asparagus racemosus (shatavari)from €139,61/kg
Extract powderShatavariextrakt - Asparagus racemosusfrom €35,73/kg
Oil-soluble extractShatavari, oljelösligt extrakt – Asparagus racemosusfrom €50,92/kg
Aged botanical oilShatavari — 90 dagars lagrad botanisk oljafrom €162,21/kg
Standardised extractSaponiner 40% — Asparagus racemosus (shatavari)from €232,76/kg
Glycerin extractShatavari Glycerinextrakt - Asparagus racemosusfrom €59,47/kg
Extract pasteShatavari CO2-extrakt - Asparagus racemosusfrom €198,34/kg