Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Granatäppelskalsextrakt (Polyfenol) - Punica granatum
Punica granatum · Lythraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Punica granatum · profile
- Family
- Lythraceae
- Common names
- Pomegranate, Anar, Anardana, Pomegranate Seeds, Anar Beej, Anal Chilka
- Indian names
- dalima, বেদানা
- Synonyms
- Punica florida, Punica grandiflora, Punica legrellei, Punica multiflora, Punica nana, Punica spinosa
- Plant part
- Peel
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Punica Granatum Peel Extract
- CAS
- 84961-57-9
- EC
- 284-646-0
- CosIng ID
- 91935
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 67280-EXTD-PUGRA-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Granatäppelskalextrakt (Polyfenol) (Punica granatum) erbjuds som ett extraktpulver med dokumenterat ursprung i Thailand. Ett standardiserat botaniskt extrakt från Thailand som levereras som pulver för nutraceutiska, livsmedels-, dryckes- och kosmetiska FoU-/tillverkningsändamål (användning beror på din regulatoriska omfattning).
Viktiga detaljer
| Produkt | Granatäppelskalextrakt (Polyfenol) |
|---|---|
| Botaniskt namn | Punica granatum |
| Växtdel | Skal |
| Kategori | Extraktpulver |
| Ursprung | Thailand |
| Specifikation / Standardisering | Polyfenolrik |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Förvaring
Förvaras svalt och torrt i en tätt försluten behållare. Skyddas från fukt och värme.
Anteckningar & efterlevnad
Inga terapeutiska påståenden görs. Specifikationer och regulatorisk lämplighet måste valideras av köparen.
Punica granatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderGranatäppelpulver - Punica granatumfrom €9,42/kg
Herbal powderGranatäppelskalspulver - Punica granatumfrom €11,12/kg
Carrier oilGranatäppelfröolja - Punica granatumfrom €52,28/kg
Herbal powderGranatäppleblomspulver - Punica Granatumfrom €20,87/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäpplekärnor – Punica granatumfrom €42,37/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäppelskal – Punica granatumfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäpplefrukt – Punica granatumfrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäppleblomma – Punica granatumfrom €46,62/kg