Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Tranbär Vattenlösligt Extrakt - Vaccinium macrocarpon
Vaccinium macrocarpon · Ericaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vaccinium macrocarpon · profile
- Family
- Ericaceae
- Common names
- Cranberry, Cranberry Powder, American Cranberry, Cramberry, Large Cranberry, Wild Cranberry
- Synonyms
- Vaccinium hispidulum, Vaccinium oblongifolium, Vaccinium propinquum
- Plant part
- Fruit
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 91770-88-6, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 294-875-8
- CosIng ID
- 60003
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 28711-EXTL-VAMAC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Tranbär
Botaniskt namn : Vaccinium macrocarpon
Produkt : Cranberry Fruktvätskeextrakt 10:1
Tillgänglig form: Vätska
Del som används : Frukt
Aktiva ingredienser : proantocyanidiner (PACs), antocyaniner (såsom cyanidin och peonidin), flavonoider (som quercetin och myricetin), fenoliska syror (såsom bensoesyra), vitamin C (askorbinsyra), och ursolsyra
Löslighet : 100% Vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Vaccinium macrocarpon in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderTranbärsfruktextrakt - Vaccinium macrocarponfrom €20,83/kg
Glycerin extractTranbärsfrukt Glycerinextrakt - Vaccinium macrocarponfrom €59,47/kg
Oil-soluble extractTranbärsfruktoljeextrakt, oljelösligt – Vaccinium macrocarponfrom €29,74/kg
Propylene glycol extractTranbärsfrukt PG-extrakt - Vaccinium macrocarponfrom €56,66/kg
Fruit powderTranbärspulver - Vaccinium macrocarponfrom €23,59/kg
Carrier oilTranbärsfröolja - Vaccinium macrocarponfrom €29,60/kg
Aged botanical oilTranbär – botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €243,23/kg
Standardised extractPACs 1,5 % — Vaccinium macrocarpon (tranbär)from €201,71/kg