Tranbärsfrukt PG-extrakt - Vaccinium macrocarpon
Vaccinium macrocarpon · Ericaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vaccinium macrocarpon · profile
- Family
- Ericaceae
- Common names
- Cranberry, Cranberry Powder, American Cranberry, Cramberry, Large Cranberry, Wild Cranberry
- Synonyms
- Vaccinium hispidulum, Vaccinium oblongifolium, Vaccinium propinquum
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 91770-88-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 294-875-8
- CosIng ID
- 37269, 92472, 60003
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 41521-PGE-VAMAC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Tranbär
Botaniskt namn : Vaccinium macrocarpon
Produkt : Tranbär Fruktextrakt i propylenglykol
Använd del : Frukt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Rensat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Vaccinium macrocarpon Fruit Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen :proantocyanidiner (PACs), antocyaniner (såsom cyanidin och peonidin), flavonoider (som quercetin och myricetin), fenoliska syror (såsom bensoesyra), vitamin C (askorbinsyra), och ursolsyra
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Vaccinium macrocarpon in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderTranbärsfruktextrakt - Vaccinium macrocarponfrom €20,83/kg
Glycerin extractTranbärsfrukt Glycerinextrakt - Vaccinium macrocarponfrom €59,47/kg
Oil-soluble extractTranbärsfruktoljeextrakt, oljelösligt – Vaccinium macrocarponfrom €29,74/kg
Fruit powderTranbärspulver - Vaccinium macrocarponfrom €23,59/kg
Carrier oilTranbärsfröolja - Vaccinium macrocarponfrom €29,60/kg
Water-soluble extractTranbär Vattenlösligt Extrakt - Vaccinium macrocarponfrom €27,68/kg
Aged botanical oilTranbär – botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €243,23/kg
Standardised extractPACs 1,5 % — Vaccinium macrocarpon (tranbär)from €201,71/kg