Yakonrot Glycerinextrakt - Smallanthus sonchifolius
Smallanthus sonchifolius · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Smallanthus sonchifolius · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Yacon
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 957143-35-0, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 91808
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 59807-GLY-SMSON-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Yacon
Botaniskt namn:Smallanthus sonchifolius
Produkt : Yaconrot Glycerinextrakt
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:4 (vikt/volym)
Form : Glycerit växtextrakt (vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Smallanthus sonchifolius rot-extrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (fytokemikalier) : fruktooligosackarider (FOS), inulin, fenoliska syror (såsom klorogensyra och kaffesyra), flavonoider (som quercetin och kaempferol), saponiner och antocyaniner.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Lagring :Förvara svalt och torrt
Smallanthus sonchifolius in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderYaconrotsutdrag - Smallanthus sonchifoliusfrom €66,86/kg
Infused oilYaconrotsinfuserad olja - Smallanthus sonchifoliusfrom €176,34/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av yaconrot – Smallanthus sonchifoliusfrom €95,54/kg
Propylene glycol extractYakonrot PG-extrakt - Smallanthus sonchifoliusfrom €94,43/kg
Herbal powderYaconrotspulver - Smallanthus sonchifoliusfrom €38,12/kg
Water-soluble extractVattenlösligt extrakt av yaconrot - Smallanthus sonchifoliusfrom €88,94/kg