Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg

Jasmín (Jasminum)

Jasminum (Oleaceae), běžně známý jako jasmín, Chameli nebo Mallika. Známý také jako चमेली, மல்லிகை, మల్లిక, ಮಲ್ಲಿಗೆ. V naší nabídce se používá květ. Dostupný jako extrakt rozpustný v oleji, hydrolát, macerovaný olej, bylinný prášek, esenciální olej a extrakt rozpustný ve vodě.

INCI: Jasminum Flower Extract, Jasminum Water, Jasminum Flower Oil

CAS: 90045-94-6

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
10 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€202,59
1 kg
€152,19/kg
Ušetřete 25 %
Olejový extrakt z květů jasmínu – Jasminum
Oil-soluble extract10 carriers
€80,42
1 kg, from
€42,37/kg
Ušetřete 47 %
€55,08
1 kg
€29,75/kg
Ušetřete 46 %
Extrakt květů jasmínu PG - Jasminum spp
Propylene glycol extract2 carriers
€107,66
1 kg, from
€56,66/kg
Ušetřete 47 %
€58,00
1 kg
€37,02/kg
Ušetřete 36 %
€113,50
1 kg, from
€59,47/kg
Ušetřete 48 %
€36,09
1 kg
€18,94/kg
Ušetřete 48 %
€131,03
1 kg, from
€68,93/kg
Ušetřete 47 %
€871,50
1 kg
€542,42/kg
Ušetřete 38 %
€88,67
1 kg
€66,86/kg
Ušetřete 25 %
Showing 1–10 of 10
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales