Extrakt květů jasmínu PG - Jasminum spp
Jasminum · Oleaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Jasminum · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Jasmine, Chameli, Mallika, Mogra, Jasmines
- Indian names
- चमेली, மல்லிகை, మల్లిక, ಮಲ್ಲಿಗೆ, മുല്ല, یاسمین
- Synonyms
- Jasminum spp.
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Jasminum Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 65176-PGE-JASPP-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Jasmín, Chameli, Mallika
Botanický název:Jasminum Spp
Produkt : Extrakt z květů jasmínu v propylenglykolu
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový botanický extrakt (kapalný)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Jasminum Spp Flower Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) :flavonoidy (například kvercetin a kaempferol), terpenoidy (jako linalool a benzylacetát), benzylalkohol, indol, antranilová kyselina, třísloviny, saponiny a kumariny.
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Uchovávání :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Jasminum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oilJasmínový olej - Jasminum spp.from €152,19/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z květů jasmínu – Jasminumfrom €42,37/kg
Extract powderExtrakt z květu jasmínu - Jasminum spp.from €29,75/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z květů jasmínu - Jasminum spp.from €37,02/kg
Glycerin extractJasmínový květinový glycerinový extrakt - Jasminum Sppfrom €59,47/kg
Herbal powderPrášek z květů jasmínu - Jasminum spp.from €18,94/kg
Infused oilOlej s výtažkem z květů jasmínu - Jasminum spp.from €68,93/kg
Extract pasteExtrakt z květu jasmínu CO2 - Jasminum spp.from €542,42/kg