Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Jasmine Flower Liquid Extract - Jasminum Spp Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India

Vodný rozpustný extrakt z květů jasmínu - Jasminum spp.

Jasminum · Oleaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Jasminum · profile
Family
Oleaceae
Common names
Jasmine, Chameli, Mallika, Mogra, Jasmines
Indian names
चमेली, மல்லிகை, మల్లిక, ಮಲ್ಲಿಗೆ, മുല്ല, یاسمین
Synonyms
Jasminum spp.
Plant part
Flower
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
INCI
Jasminum Flower Extract
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
44727-EXTL-JAGRA-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Běžný název : Jasmín, Chameli, Mallika

Botanický název: Jasminum Spp

Produkt : Tekutý extrakt z květů jasmínu

Dostupná forma: Kapalinový

Použitá část : Květ

Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako kvercetin a kaempferol), terpenoidy (například linalool a benzylacetát), benzylalkohol, indol, antranilová kyselina, taniny, saponiny a kumariny.

Produkt je Vegetariánský

Country of Origin: Indie

Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě